Με προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης πήρε στην αποστολή όλους τους «ετοιμοπόλεμους» παίκτες, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Χαριτωνίδη και Ιωαννίδη, τον Γιαγκιόζη αλλά και τον τιμωρημένο Παπάζογλου.

Η 20 που θα «πετάξει» το απόγευμα για την Αθήνα αποτελείται από τους: Αγριμάκη, Γουναρίδη, Μπούρμπο, Ζαχαράκη, Κουρδάκη, Μονιάκη, Βαλεριάνο, Σαρ, Σόουζα, Μπανούση, Βερόν, Βιτώρο, Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη, Ζορμπά, Χατζηκοσμά, Καπουράνη, Νύκταρη και Ροβίθη.

Γ. Πετράκης «Να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα»

Για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο προπονητής του ΟΦΗ Γιάννης Πετράκης έκανε στο ofifc.gr την ακόλουθη δήλωση: «Η ομάδα προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα που μας μπορεί να μας έδωσαν μια σχετική ώθηση σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο, ταυτόχρονα όμως μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο αντίπαλο που θέλει και αυτός τους βαθμούς, αλλά όπως έχω ξαναπεί και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και κοιτά όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε αν διατηρήσουμε και στο αυριανό ματς, τα χαρακτηριστικά και την νοοτροπία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».