Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα με σχετική βελτίωση αργά το βράδυ, περιμένουμε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 10 έως 14 βαθμούς και στα ορεινά από 6 έως 12 βαθμούς. 
Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν σε μέτριους.

ΧΑΝΙΑ

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 27/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 27/1, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 27/1, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Βροχή προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε ίδιο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Για αύριο Κυριακή 27/1, προβλέπεται αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook