«Παρέα» στον συλληφθέντα για την ληστεία σε βενζινάδικο των Χανίων, θα κάνει πλέον η σύζυγός του, η οποία προσπάθησε να «περάσει» στον σύζυγό της ναρκωτικά χάπια τα οποία είχε ρίξει μέσα στον καφέ !!!

Πρόκειται για 26χρονη Ουκρανή, σύζυγο του 33χρονου Χανιώτη που συνελήφθη για άμεση συμμετοχή στην προχθεσινή ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην λεωφόρο Μουρνιών των Χανίων.

Η 26χρονη πήγε χθες στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων κρατώντας ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ για τον σύζυγό της.

Όμως στην διάρκεια ελέγχου οι αστυνομικοί έκπληκτοι ανακάλυψαν πως μέσα στον καφέ, υπήρχαν 31 ναρκωτικά χάπια με τις συσκευασίες τους !!

Η 26χρονη συνελήφθη και θα παραπεμφθεί με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ με τον τρόπο αυτό προστέθηκε μια ακόμη κατηγορία στον συλληφθέντα 33χρονο, ο οποίος – να σημειωθεί – έχει συλληφθεί και στο παρελθόν και έχει καταδικασθεί για ληστείες σε mini market των Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως την νύχτα της Πέμπτης 24/1, ο 33χρονος μαζί με έναν 24χρονο Αλβανό, δραπέτη των φυλακών Πατρών, πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην λ.Μουρνιών, στην διάρκεια της οποίας χτύπησαν τον ιδιοκτήτη και του πήραν 400 ευρώ.

Όμως μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθησαν μαζί με έναν 28χρονο Χανιώτη που οδηγούσε το αυτοκίνητο της διαφυγής τους.

Flashnews.gr