Σε διαρκή αναπτυξιακή τροχιά βρίσκεται το Flashnews.gr, καθώς μέσα σε δύο χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, έχει καταστεί το μέσο από το οποίο ενημερώνονται καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες του διαδικτύου στην Κρήτη, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ιανουάριος 2011 – Ιανουάριος 2013. Δύο χρόνια. 24 μήνες. 730 ημέρες.

Περισσότερες από 100.000 ειδήσεις, ρεπορτάζ και άρθρα δημοσιευμένα στις σελίδες του Flashnews.gr

Της ηλεκτρονικής διαδικτυακής εφημερίδας της Κρήτης που «κέρδισε» την προτίμηση των αναγνωστών κατακτώντας μια από τις πρώτες θέσεις στην αναγνωσιμότητα των ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης της Περιφέρειας της χώρας.

Με την αμεσότητα, την εγκυρότητα και τον σεβασμό προς όλους τους αναγνώστες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Με λάθη που αναγνωρίζονται και διορθώνονται καθώς «ουδείς αλάνθαστος».

Με την θέληση να συνεχίσουμε ακόμη πιο βελτιωμένοι, ανταποκρινόμενοι στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που πιστεύουν ακράδαντα πως η ηλεκτρονική εφημερίδα αποτελεί το πλέον έγκυρο και αμερόληπτο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Με την αύξηση κατά 100% των αναγνωστών το 2012 συγκριτικά με τον πρώτο χρόνο έναρξης της προσπάθειάς μας.

Η Ομάδα του Flashnews.gr αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους 2.380.000 μοναδικούς αναγνώστες του.

Όλους εκείνους που μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια πραγματοποίησαν 8.500.000 επισκέψεις και προέβαλαν 38.000.000 φορές στους υπολογιστές και τα κινητά τους τηλέφωνα τις σελίδες του Flashnews.gr

Ευχαριστούμε και όλους εσάς που «γνωρίζετε» τώρα το Flashnews.gr και ευελπιστούμε πως θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για να μείνετε μαζί μας.

Μέσω μιας σειράς ενεργειών για την ανάπτυξη του, με νέες ενότητες στην ενημέρωση, με στρατηγικές προς την κατεύθυνση της ένταξης του στους κλαδικούς φορείς, με δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, αλλά και την αναγνώριση του από μεγάλες και μικρότερες διαφημιζόμενες εταιρίες, το Flashnews.gr, συνεχίζει το δύσκολο έργο της καθημερινής, άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Για όλα όσα συμβαίνουν – την ώρα που συμβαίνουν – στην Κρήτη μας, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Σας ευχαριστούμε

Η ομάδα του Flashnews.gr