Επίθεση σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία σημείωσε ότι «πρέπει να μπει ένα τέρμα σε αυτό το παιγνιδάκι ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, με κασέτες, βιντεοσκοπήσεις, non paper, απομαγνητοφωνήσεις».

Όπως τόνισε, πρέπει «να ξέρει ο λαός ότι έρχονται πολύ χειρότερα μέτρα. Ας μην ελπίζει στον καλό κ.Τόμσεν. Ο αγώνας πρέπει να είναι συστηματικός, σχεδιασμένος, μελετημένος, ακριβώς για να μην μπορεί ο αντίπαλος να τον ευνουχίσει και να τον τσακίσει».

Αναφερόμενη στα φαινόμενα ενίσχυσης του εθνικισμού και του ρατσισμού, είπε ότι «αν η όξυνση του εθνικισμού αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα συνδέεται με την ενίσχυση του ρατσιστικού ναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, με πρόσχημα το πρόβλημα της μετανάστευσης, σε άλλες χώρες, όπως στην Αλβανία αλλά και στη Ρουμανία, βλέπουμε να συνδέεται με την επιδίωξη προσάρτησης εδαφών».

Η κα. Παπαρήγα έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στο περιθώριο της συνάντησης κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων από χώρες των Βαλκανίων, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook