Όπου υπάρχει καπνός τελικά υπάρχει και φωτιά και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Α.Ο. Χανιά και του Φλόρενς Κέρι.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Αλβανία φερόταν εδώ και ημέρες με βάση δημοσιεύματα ότι είχε συμφωνήσει με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Από τον ΑΟΧ διέψευδαν κατηγορηματικώς ότι υπάρχει πρόταση για τον Κέρι, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει στο συμβόλαιό του όρος για παραχώρησή του σε περίπτωση πρότασης από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Η χανιώτικη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπενθυμίζει τα παραπάνω και σημειώνει ότι θα κινηθεί νομικά έναντι του μη αδειοδοτημένου από την ΕΠΟ εκπροσώπου του παίκτη αλλά και έναντι της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ο Κέρι κλήθηκε και σε απολογία για αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ υπενθυμίζει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Φλόρενς Κέρι δεσμεύεται με συμβόλαιο, δίχως όρους ή προϋποθέσεις, έως 30/6/2013 και ότι είναι απολύτως συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντί του. Κατόπιν τούτου καλείται ο ποδοσφαιριστής να είναι παρών στις προπονήσεις και στις επίσημες ή ανεπίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με πρώτη την αυριανή (28/1/2013) προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς περί ώρα 13.30 μ.μ.

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια έναντι τρίτων και ιδίως έναντι του μη αδειοδοτημένου από την ΕΠΟ  για μεσολάβηση σε μεταγραφές εκπροσώπου του παίκτη, σύμφωνα με τη σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία και έναντι της ΠΑΕ Αναγέννησης Γιαννιτσών για παράβαση του αρ. 17 παρ. 7 του κανονισμού ιδιότητας μεταγραφών της ΕΠΟ, προς προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της.

Παράλληλα διαψεύσει όσα αναφέρονται σε δήλωση του ποδοσφαιριστή που στην πραγματικότητα έχει συνταχθεί από τον μη αδειοδοτημένο από την ΕΠΟ μάνατζερ του και ενημερώνει ότι θα υποβληθεί μήνυση εναντίον του τελευταίου (εκπροσώπου) για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Τέλος, καλείται ο ποδοσφαιριστής Φλόρενς Κέρι σε απολογία στα γραφεία της ΠΑΕ επί της οδού Παπανδρέου 57 την Τρίτη 29/1/2013 και ώρα 18.00 για ανάρμοστη και απρεπή συμπεριφορά έναντι της ομάδας, απουσία και καθυστερημένη προσέλευση σε προπονήσεις την 27/1/2013 και 25/1/2013 αντίστοιχα και πρόκληση σοβαρού επεισοδίου με σωματική επίθεση και εξύβριση  εναντίον δύο συμπαικτών του, στις 12/12/2012 και 13/12/2012.

Το παρόν θα επιδοθεί αρμοδίως και νομίμως στον ποδοσφαιριστή Φλόρενς Κέρι , τη Δευτέρα 28/1/2013. Σε περίπτωση μη παρουσίας του κατά την ως άνω ημέρα και ώρα στα Γραφεία της ΠΑΕ, θα κριθεί αναπολόγητος.»

 

Λευτέρης Αντωνακάκης