Συνάντηση με βασικό θέμα τα ασφαλιστικά των Αστυνομικών είχε ο βουλευτής Ν.Δ. Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης με τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Αντώνη Ζαχαριουδάκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παραβρέθηκαν και άλλοι εκπρόσωποι του κλάδου από το Ηράκλειο, ο κ. Ζαχαριουδάκης κατέθεσε στον κ. Σενετάκη υπόμνημα με τις διεκδικήσεις των Αστυνομικών αναφορικά με τα ασφαλιστικά τους θέματα, αλλά και τις νέες ρυθμίσεις που φέρνει ο νόμος 4093/2012. Ο κ. Ζαχαριουδάκης εξειδίκευσε στο ζήτημα υπολογισμού του εφάπαξ των Αστυνομικών, αλλά και στη στελέχωση του σώματος.

Ο βουλευτής από την πλευρά του ανέφερε πως έχει ασχοληθεί κατ’ επανάληψη με τα ζητήματα που αφορούν τα ασφαλιστικά θέματα διαφόρων κλάδων, όπως μηχανικών, γιατρών, δικηγόρων, ελεύθερων επαγγελματιών και νέων επιστημόνων, ενώ τόνισε πως πρόκειται να θέσει και το συγκεκριμένο ζήτημα προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βρούτση.

Ο κ. Σενετάκης επανέλαβε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διευκρινίζοντας ωστόσο πως πρόκειται να συνεχίσει τις παρεμβάσεις στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, αλλά και των υφιστάμενων συνθηκών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook