Με την σόμπα υγραερίου προσπάθησε να ζεσταθεί μία 50χρονη στα Χανιά το βράδυ της Κυριακής, που για άγνωστη αιτία μέχρι τώρα, προκάλεσε μικρή έκρηξη και πυρκαγιά στο διαμέρισμα της στην Παλιά Πόλη.

Η επέμβαση της πυροσβεστικής άμεση, ενώ και το ΕΚΑΒ σε γρήγορο χρόνο, έσπευσε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα και να κάνουν οι Διασώστες την μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Όπως μάθαμε, υπήρξε μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση στην προσέγγιση του σημείου από την πυροσβεστική, που ως γνωστόν διαθέτει κλειδιά για όλες τις αλυσίδες, αλλά προκλήθηκε λόγω παρκαρισμένων οχημάτων μπροστά από τις αλυσίδες στις εισόδους προς την Παλιά Πόλη.

Ωστόσο όμως ορισμένοι ανεγκέφαλοι οδηγοί επιμένουν να παρκάρουν μπροστά στις αλυσίδες και ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση της φωτογραφίας, στις αλυσίδες στην είσοδο της Χ. Νταλιάνη από την πλευρά της οδού Δασκαλογιάννη.

Απαράδεκτη συμπεριφορά και ειδικά αφού το συγκεκριμένο όχημα πήγε στο σημείο μετά που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, δείχνοντας επιδεικτικά ότι αδιαφορεί πλήρως για την ασφάλεια των υπολοίπων.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook