Συγκινημένος από τα καλά λόγια της ΠΑΕ Πλατανιάς για την εμφάνιση και γενικότερα την παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των Αρκάδων χαρακτήρισε τα επαινετικά σχόλια ως μια από τις καλύτερες στιγμές του στα 35 χρόνια που βρίσκεται στο ποδόσφαιρο.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι είπε τα εξής:

\”Ήταν μία δίκαιη και καθαρή νίκη. Αυτό έχει να κάνει με το ότι βάλαμε πολύ γρήγορα το 1ο γκολ. Ο Πλατανιάς με το άγχος και τη νευρικότητα που είχε, βγήκε περισσότερο ψηλά και βεβαίως οι χώροι που βρήκαμε και με αυτό το παιχνίδι που παίζει ο Αστέρας, μας έδωσαν μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Μπαίνοντας τόσο γρήγορα τα γκολ, τα πάντα τελείωσαν στο α’ ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, είχαμε να κάνουμε διατήρηση του χρόνου και του αποτελέσματος. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε πλέον στη 2η θέση. Θα πρέπει όμως να μην πετάμε στα σύννεφα και να κοιτάμε το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε στο τέλος ποια θα είναι η θέση μας. Αυτό που είναι σημαντικό όμως γιατί είμαστε επαγγελματίες, είναι ότι ο στόχος των πλέι οφ, σήμερα ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο. Εύχομαι πραγματικά ο Πλατανιάς και ο φίλος μου ο Άγγελος να βρουν τη δύναμη και να έχουν καλή συνέχεια. Μακάρι του χρόνου να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία του Πλατανιά\”.

Για το αν περίμενε τέτοια εύκολη επικράτηση της ομάδας του σχολίασε: \”Ενδεχομένως, η νίκη του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού, τον οδήγησε στο να βγει περισσότερο ψηλά από την αρχή του παιχνιδιού. Δηλαδή έκανε περισσότερο παρορμητικούς τους ποδοσφαιριστές… Κι αυτό ενδεχομένως μας έδωσε πλεονέκτημα ώστε να βγαίνουμε στην αντεπίθεση. Σίγουρα ο Πλατανιάς δέχτηκε ένα σοκ γιατί έγιναν πολύ γρήγορα τα δύο πρώτα γκολ. Και μέσα από τη νευρικότητα και το άγχος ήταν πολύ δύσκολα απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης να μπορέσει να ανταπεξέλθει\”.  

Σχετικά με το αν μπορεί η ομάδα του να κερδίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε: «Απολαμβάνουμε τη δεύτερη θέση με τον τρόπο που παίζουμε με το γρήγορο, συνδυαστικό και ελκυστικό παιχνίδι. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για το Champions League, όμως στόχος είναι η Ευρώπη. Ας μη γελιόμαστε. Αλλά αν μπορούμε θα το κάνουμε και αυτό».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook