Σε περίπτερο είχαν μετατρέψει το αυτοκίνητο τους πέντε Ρουμάνοι ηλικίας από 30 έως 43 ετών που συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, καθώς βρέθηκαν  μέσα στο όχημα 102 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 30χρονου υπηκόου Ρουμανίας, όπου επέβαιναν και οι υπόλοιποι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν δύο (102) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης καθώς και το χρηματικό ποσό των επτακοσίων δέκα (710) ευρώ, ως προερχόμενο από την παραπάνω δραστηριότητα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους.

Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του 30χρονου ως μέσο μεταφοράς και διευκόλυνσης, της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.   

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λάμπης.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα (28.01.2013), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook