Εγκλωβισμένος σε ένα αεροδρόμιο ως άλλος Τομ Χανκς στην ταινία «The Terminal» είναι ένας άντρας στη Χιλή.

Ο ισπανικής καταγωγής Rodrigo Ben-Azul για περισσότερο από δύο μήνες ζει στο αεροδρόμιο Santiago της Χιλής καθώς έχει… ξεμείνει από λεφτά.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα PubliMetro πήγε στη χώρα το Νοέμβριο για να λύσει μερικές οικογενειακές διαφορές με συγγενείς του που ζουν εκεί.

Αφού δεν κατάφερε να λύσει τα ενδοοικογενειακά του θέματα, πήγε στο αεροδρόμιο περιμένοντας οι δικοί του από την Ισπανία να του στείλουν χρήματα για να γυρίσει πίσω.

Ο Rodrigo πέρασε στο αεροδρόμιο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς… και ακόμη περιμένει.

Υπάλληλοι του αεροδρομίου ανέφεραν ότι προσπαθεί να μαζέψει μερικά χρήματα σπρώχνοντας τα εγκαταλελειμμένα τρόλεϊ στις βάσεις υποδοχής τους, ενώ τη νύχτα κοιμάται σε μια μικρή γωνιά.

Ψάχνει για φαγητό και μισοτελειωμένα τσιγάρα στα σκουπίδια.

Η ιστορία του θυμίζει τη γνωστή ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τομ Χανκς «The Terminal», ο οποίος υποδυόταν τον Βίκτορ Ναβόρσκι ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο John F Kennedy της Νέας Υόρκης, όταν του αρνήθηκε η είσοδος στη χώρα.

Η ταινία είχε εμπνευστεί εν μέρει από την ιστορία του ιρανού πρόσφυγα Mehran Karimi Nasseri ο οποίος έζησε 17 χρόνια (1988 to 2006) μέσα στο διεθνές αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού.

Ο Nasseri είχε διαρκώς μαζί του τις αποσκευές του, περνούσε τον καιρό του διαβάζοντας, γράφοντας στο ημερολόγιό του και μελετώντας οικονομικά.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του έδιναν φαγητό και εφημερίδες.

Το 2006 αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα, λόγω «μυστηριώδους ασθένειας» γράφει η Daily Mail.

Η ιστορία του έγινε βιβλίο με τίτλο «The Terminal Man».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook