Η συνάντηση μεταξύ των αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League 2 και του πρόεδρου της Football League και Football League 2 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και από την οποία προέκυψε η σύμφωνη γνώμη των παικτών με την πρόταση της ΕΠΑΕ για την δημιουργία ενός επαγγελματικού ομίλου 24 ομάδων στην Κατηγορία.

 

Οι αρχηγοί των ομάδων τάχθηκαν στο πλευρό της διοργανώτριας αρχής με την προϋπόθεση όμως ότ από τη στιγμή που θα μειωθούν οι θέσεις εργασίας για τους ποδοσφαιριστές, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο Έλληνες παίκτες και όχι ξένοι ή κοινοτικοί, όπως ισχύει τώρα. Στην συνάντηση παρευρέθηκε όπως είχε ανακοινωθεί άλλωστε και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

 

Η ΕΠΑΕ από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την συνάντηση αυτή:

 

«O Πρόεδρος της Football League ΟΠΑΠ & Football League 2 ΟΠΑΠ κ. Σπύρος Καλογιάννης, παρουσία και του προέδρου του ΠΣΑΠ κ. Στέλιου Γιαννακόπουλου, συναντήθηκε σήμερα με τους αρχηγούς των ομάδων της Football League 2 ΟΠΑΠ. Η συνάντηση έγινε  προκειμένου να συζητηθούν  από κοινού τα προβλήματα που απασχολούν την κατηγορία και να προσπαθήσουν να βρουν τρόπους επίλυσής των. Μεταξύ άλλων υπήρξαν προτάσεις για την αναβάθμιση του Πρωταθλήματος,  τη βιωσιμότητα της κατηγορίας , την αντιμετώπιση της βίας και για τις σχέσεις ποδοσφαιριστών  – ΠΑΕ».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook