Νέο βιβλίο έρχεται στην κυκλοφορία από την Carole Mallory, την ηθοποιό, μοντέλο και συγγραφέα, που περιγράφει τις ερωτικές της εμπειρίες με γόηδες του κινηματογράφου. Ανάμεσα στις κατακτήσεις της είναι οι Robert de Niro, Richard Geere, Peter Sellers, Claude Picasso (τον γιο του Pablo Picasso) κ.ά. και τολμάει να κάνει «καυτές» αποκαλύψεις για τον καθένα τους…

Μιλώντας για τον διαλυμένο αρραβώνα της με τον γιο του Picasso, αναφέρει: «Με παράτησε ο Claude Picasso και πέρασα το μεγαλύτερο με΄ρος της ζωής μου προσπαθώντας να καταπνίξω τα κακά συναισθήματα για τον εαυτό μου. Θέλοντας να αποδείξω ότι ήμουν καλά επιδόθηκα στο κυνήγι διάσημων ανδρών. Αισθανόμουν τρομερά πληγωμένη όταν με παράτησε. Ένιωθα εντελώς απορριμμένη από τους διάσημους», εξομολογείται και επικεντρώνεται στη γνωριμία της με τον De Niro το 1975 στο Λος Άντζελες.

Η σχέση τους διήρκεσε 14 ημέρες: «Όταν μου έκανε έρωτα, δεν έπαιρνε ποτέ το βλέμμα του από τα μάτια μου. Είχε ένα τατουάζ πεταλούδας κι αργότερα διαπίστωσα ότι ταίριαζε με το ανέμελο κι ελεύθερο πνεύμα του. ΛΟπως θυμάμαι κι ότι ποτέ στο κρεβάτι δεν έβγαζε τις κάλτσες του! Τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκε την Diahnne Abbott . . . Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα ένα τηλεφώνημα!» τονίζει με πικρία.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Sellers, η Mallory σημειώνει: «Τον φίλησε παντού στο τριχωτό κορμί του. Είχε τρίχες παντού! Ακόμη και στην πλάτη του. Μου άρεσε. Μου θύμιζε ένα τεράστιο πάντα». Προσθέτει ωστόσο για τον αινιγματικό ηθοποιό και την κατάθλιψη του ότι «πιστεύω πως ήταν γεμάτος από αυτοαπέχθεια! Με το αλκοόλ το επικάλυπτε αυτό και απελευθερωνόταν από τις δαιμονικές του σκέψεις για τον εαυτό του».

Η 71χρον πλέον Mallory, που διδάσκει συγγραφικές μεθόδους στο πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια, με κομμένη την ανάσα περιγράφει τη μία βραδιά καυτού πάθους με τον Richard Gere στο τέλος του ’70. «Οι αθλητικές του επιδόσεις ήταν εμφανείς. Έκανε έρωτα με τον τρόπο του… Δεν κρατιόταν. Ήταν ο Βαλεντίνο με σάρκα. Ένα σύμβολο του σεξ που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Δεν πρέπει να συγχέεται με τους άλλους αλλά να τον θυμάμαι για τη μοναδικότητά του. Την τρυφερότητα και τη φροντίδα του».

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook