Το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων είναι και φέτος στη σέντρα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο και στον προκριματικό όμιλο που βρίσκονται Χανιά, Ρέθυμνο και Ρόδος, υπάρχει το Κρητικό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο Ελπίς και Νίκη των Χανίων.

 

Οι Δικηγόροι των Χανίων με τους αντίστοιχους του Ρεθύμνου θα «μονομαχήσουν» στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Η ΕΔ/ΕΠΣΧ μάλιστα ανακοίνωσε και τους διαιτητές για το παιχνίδι την Παρασκευή.

 

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα μετράει ήδη 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των δικηγόρων όλης της Ελλάδας που σαν άκρως επιτυχημένος θεσμός ενώνει τους νομικούς ολόκληρης της χώρας μέσα από αυτούς τους αγώνες και προάγει την ευγενή άμιλλα. Μάλιστα για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων υπάρχει και σχετικό group με νέα σχετικά με την διοργάνωση (PANELLHNIO DIKHGORIKO PROTATHLIMA PODOSFAIROU)

 

Η ενδιαφέρουσα αυτή διοργάνωση διεξάγεται την φετινή σεζόν σε δύο φάσεις:

1)      Την προκριματική, η οποία αρχίζει τον Απρίλιο και ολοκληρώνεται το Μάιο, στην οποία μετέχουν σχεδόν όλοι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Ελλάδας, χωρισμένοι σε προκριματικούς ομίλους.

2)      Την τελική, κατά την οποία οι έντεκα καλύτερες ομάδες που θα προκριθούν, μαζί με την ομάδα του διοργανωτή συλλόγου, συγκεντρώνονται στην πόλη – διοργανώτρια στα τέλη Ιουνίου, η οποία διαρκεί 10 ημέρες και ολοκληρώνεται με τη στέψη της ομάδας του πρωταθλητή συλλόγου.

 

1η αγωνιστική (Ζ’ όμιλος)

Σάββατο 2 Απριλίου

Δικηγόροι Χανίων – Δικηγόροι Ρεθύμνου στο Ελπίς-Νίκη

Φανιουδάκης (Κουρκούτης – Γκούφας)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook