Για τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση αλλά κι ένα ντουέτο που έμεινε στο «συρτάρι» μίλησε η Demy καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD.

«Είναι απίστευτο, κάθε βράδυ μαθαίνω και κάτι. Για την Άννα Βίσση τι να πω; Την έχω γνωρίσει και ως άνθρωπο και είναι φανταστική. Το ταλέντο είναι αναμφισβήτητο. Έχει απίστευτη προσωπικότητα και έχουμε περάσει ωραία γιατί δημιουργεί ένα ωραίο κλίμα ανάμεσα σε όλους τους συνεργάτες της. Μου έχει δώσει πραγματική αγάπη και δεν έχει σκεφτεί τίποτα αρνητικό, όπως να μην κάνω κάτι επί σκηνής ή οτιδήποτε αρνητικό. Τη στιγμή που μοιραζόμαστε μαζί τη σκηνή ενώ το τραγούδι είναι ερωτικό, εγώ χαμογελάω γιατί την κοιτάζω» δήλωσε.

Όσο για το ντουέτο της με την Άννα Βίσση το οποίο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε:

«Έχουμε πειραματιστεί, απλά όλο προκύπτουν πράγματα και δεν έχουμε καταφέρει να το ολοκληρώσουμε. Είναι και εκείνη πολύ απασχολημένη κι εγώ. Είναι κάτι που θέλουμε και μπορεί στο μέλλον να προκύψει».

Λίγο αργότερα, η Demy μπήκε στο «εξομολογητήριο» μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά και ήρθε αντιμέτωπη με πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Μια από αυτές αφορούσε το ενδεχόμενο μιας γυμνής φωτογράφισης, και εκείνη εξήγησε πως δεν θα ήταν αρνητική στην ιδέα, με την προϋπόθεση όμως η φωτογράφιση να μην είναι καθόλου πρόστυχη και να θεωρεί πως είναι καλαίσθητη, ενώ όταν ρωτήθηκε με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί, απάντησε πως ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, είπε:

«Είμαι πολύ καλά! Πολύ… Πολύ! Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, μπορεί και να μην είμαι, αλλά αυτή η κατάσταση στην οποία είμαι, είναι πολύ όμορφη» και με τον Θέμη Γεωργαντά να επιμένει είπε: «Θα είναι μια πολύ άσχημη διάκριση αν σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί έχω πει ότι δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Και θα μου πουν οι άλλοι γιατί δεν απαντάω σε αυτούς και απάντησα σε εσένα».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook