Κατά 50% αυξήθηκαν στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 τα νέα συμβόλαια πολυκατοικιών με κεντρική θέρμανση της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής.

Το φυσικό αέριο, πλήρως αποσυνδεδεμένο από την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, φέτος το χειμώνα προσφέρει εξοικονόμηση 39% (σύμφωνα με το μέσο όρο των τιμών των δύο καυσίμων για το τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2012) σε 285.000 οικιακούς καταναλωτές και 6.000 επαγγελματίες, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΠΑ Αττικής,

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις εκπτώσεις αλλά και τη δυνατότητα απευθείας χρηματοδότησης για τη μετατροπή της εγκατάστασης θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, οι μεγάλες πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση άνω των 140.000 kcal απαλλάσσονται εντελώς από τα τέλη σύνδεσης κερδίζοντας 750 ευρώ, ενώ οι μικρότερης ισχύος εγκαταστάσεις (έως 140.000 kcal) δικαιούνται έκπτωση 50% στα τέλη σύνδεσης.

Η ΕΠΑ Αττικής χρηματοδοτεί απευθείας και το κόστος μετατροπής της εσωτερικής εγκατάστασης και έτσι ο καταναλωτής μπορεί να συνδεθεί άμεσα χωρίς να προκαταβάλλει ούτε ένα ευρώ και να αποπληρώσει το ποσό σε μικρές δόσεις μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης.

Το χρηματοδοτούμενο ποσό καθορίζεται από την εγκατεστημένη ισχύ του λέβητα του κτιρίου.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook