Συνεπιβάτες σε \”Ένα ταξίδι των Αισθήσεων\” βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα όσοι έδωσαν το παρών στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου όπου έγινε η παρουσίαση των πέντε διαφημιστικών σποτ για την τουριστική προβολή των Χανίων, δια χειρός Θοδωρή Παπαδουλάκη, από το δήμο Χανίων,την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ

\"\"

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους Χανιωτών και φυσικά εμπλεκομένων με τον τουρισμό, και αξίζει να σημειωθεί πως όλοι έμειναν άφωνοι από το αποτέλεσμα το οποίο έφερε την υπογραφή του επιτυχημένου Χανιώτη δημιουργού.


Χαιρετισμός Όλγας Κεφαλογιάννη

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε και η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη που επεσήμανε μεταξύ άλλων πως στόχος της κυβέρνησης είναι \”να αναδειχθεί ο τουρισμός ως κορυφαίος πυλώνας της ανάταξης της ελληνικής οικονομίας και βασική κινητήριος δύναμη στο μέλλον.\”

Επίσης η Όλγα Κεφαλογιάννη στο χαιρετισμό της αναφέρει πως για να γίνει αυτό κάθε τοπική κοινωνία καλείται να  κάνει τις δικές της ενέργειες, να αναλάβει τις δικές της πρωτοβουλίες, για να αναπτύξει, τον τοπικό τουρισμό και κατ επέκταση τον τουρισμό της Χώρας. 

Χαιρετισμός Απόστολου Βουλγαράκη

Στον χαιρετισμό του ο Απ. Βουλγαράκης ήταν σύντομος αλλά με ουσία και μήνυμα: \”…αν όλοι οι Κρητικοί συνενώσουμε δυνάμεις και δράσεις χωρίς να βάλουμε στο μυαλό μας ποιος είναι πρώτος και ποιός δεύτερος, μπορούμε να δείξουμε σε όλους ότι μπορούμε να βγάλουμε την Κρήτη πρώτη από την κρίση\”. Μετά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων και όλους τους παρευρισκόμενους.

\"\"

Χαιρετισμός Σταύρου Αρναουτάκη

Η συνεργασία του τουριστικού τομέα με τον πρωτογενή, η πιστοποίηση της ποιότητας και η ολοκληρωμένη στρατηγική για την ενιαία προβολή-διαφήμιση της Κρήτης στο εξωτερικό αποτελούν προτεραιότητες της Περιφέρειας που υλοποιούνται, είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας απόψε στα Χανιά στην εκδήλωση «Χανιά: Ένα ταξίδι αισθήσεων» που πραγματοποιούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου ο δήμος Χανίων, η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής-Ανάπτυξης και η Κ.Ε.Π.Π.Ε.ΔΥ.Χ-ΚΑΜ.

Ο Περιφερειάρχης στην ομιλία του είπε ότι η Περιφέρεια συμπορεύεται με όλους τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις επισημαίνοντας ότι με την κοινή προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας προς όφελος του τόπου ,της τοπικής ανάπτυξης, αλλά και ευρύτερα της Εθνικής Οικονομίας. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας αλλά και στις στοχευμένες δράσεις εξωστρέφειας της Περιφέρειας που ήδη έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα από το εξωτερικό, αλλά και από την εσωτερική αγορά.

«Σήμερα βρισκόμαστε σ’ ένα καλό σημείο που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε. Κι αυτό γιατί έχουμε ήδη έναν ψηφισμένο, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης , Στρατηγικό Σχεδιασμό για τον πρωτογενή τομέα και τα προϊόντα του με πολλές διασυνδέσεις με τον τουρισμό ,ενώ σε προχωρημένη φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τη διαμόρφωση Ολοκληρωμένης Στρατηγικής για την προβολή – διαφήμιση του Κρητικού τουρισμού. Κι αυτό συμβαίνει (με τη μορφή αυτή), για πρώτη φορά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης

Χαιρετισμός Μανόλη Σκουλάκη

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση ο δήμαρχος Χανίων Μανόλης Σκουλάκης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι \” Ο Δήμος Χανίων, με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, τις ποιοτικές υποδομές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, αποτελεί τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα και ασφάλεια, ικανοποιώντας απόλυτα ακόμα και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.\”

Ο δήμαρχος Χανίων τόνισε πως \”Τα πέντε διαφημιστικά σποτ τουριστικής προβολής του Δήμου μας προβάλλουν όλες τις ομορφιές και τα αξιοθέατα κάθε περιοχής των Χανίων, ενσωματώνοντας τις αξίες του παρελθόντος, υπογραμμίζοντας τη θέληση του παρόντος και προβάλλοντας τη δυναμική του μέλλοντος για τον τόπο μας. \”

Παράλληλα έκανε γνωστό πως \”ως Δήμος σχεδιάζουμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Ε.Β.Ε Χανίων και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, ώστε ο Αγροτικός Αύγουστος – το πολύ μεγάλο αυτό γεγονός για τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό – να μεταφερθεί φέτος, εκτός από την Αθήνα και τη Θεσ/νίκη, και στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία και δει στην πόλη του Μονάχου, στο πλαίσιο μιας εξωστρεφούς στρατηγικής ανάκτησης γερμανών τουριστών μέσω της γαστρονομίας και της διατροφής μας.\”

Τέλος από την πλευρά του ο Θοδωρής Παπαδουλάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα του συνεργασία με το δήμο Χανίων.

Την παρουσίαση των πέντε διαφημιστικών σποτ έκανε η Ιωάννα Παπαδουλάκη

\"\"

Τον μπουφέ τέλος που περιελάμβανε  εξ ολόκληρου εδέσματα από Χανιώτικες Επιχειρήσεις ανέλαβε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης με την επιμέλεια του Σεφ Γιώργου Μακρή.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook