Tην ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στην Ανάπτυξη του Παραγωγικού τομέα στις Αγροτικές περιοχές του Καλλικρατικού Δήμου Ηρακλείου μέσω της δημιουργίας ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ και ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ των υφιστάμενων Δικτύων Άρδευσης, επεσήμανε για μια ακόμη φορά σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του στα γραφεία της ΔΕΥΑΗ .

Με αφορμή το νέο δίκτυο Άρδευσης προϋπολογισμού 7,5 εκατ ευρώ στην ευρύτερη περιοχή του Τεμένους και στις Τοπικές Κοινότητες Προφήτη Ηλία, Κυπαρίσι και Άγιο Σύλλα που προγραμματίζει να κατασκευάσει ο Δήμος Ηρακλείου τέθηκαν οι προτεραιότητες για το πώς θα προχωρήσει το έργο.

ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΛΑΔΟΥΚΟΥ

Επίσης ο κ. Κουράκης έδωσε κατευθύνσεις ώστε να προχωρήσει άμεσα το σημαντικό έργο κατασκευής του Φράγματος Λαδούκου τονίζοντας ότι βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να καθοριστεί το ταχύτερο η τιμή μονάδας για τις προβλεπόμενες απαλλοτριώσεις, να επικαιροποιηθούν οι μελέτες και να δημοπρατηθεί το έργο που θα ανακουφίσει αρδευτικά χιλιάδες στρεμμάτων των περιοχών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook