Παρά την αδυναμία στοιχειοθέτησης των κατηγοριών για φθορές εις βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, όπως φάνηκε από το κατηγορητήριο του εισαγγελέα, η κυβέρνηση επιμένει στην εκδοχή που παρουσίασε ο Γ.Βρούτσης για τα γεγονότα στο υπουργείο Εργασίας και δίνει συνέχεια στην κόντρα με το ΚΚΕ, ενώ αφήνει αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση θέλει καταστολή και να πετσοκόβει ό,τι κινείται· αν ο λαός συμβιβαστεί με τα άδικα θα δει και χειρότερα, απαντά η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Μιλώντας στο Mega, το πρωί της Παρασκευής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου επανέλαβε τα περί φθορών που προκάλεσαν οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας και σημείωσε ότι κάποιος από αυτούς είχε και κάμερα, ζητώντας να δοθεί το υλικό στη δημοσιότητα.

«Είναι πάγια τακτική να υπάρχει και κάμερα από την πλευρά εκείνων που προκαλούν το επεισόδιο και μετά να ανεβάζουν το υλικό στο you tube. Ας δώσουν στη δημοσιότητα τα πλάνα» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Σχολιάζοντας την αλλαγή κατηγορητηρίου, κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «δόθηκε χρόνος να εξεταστούν όλα πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά».

Ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «ανταγωνισμό ακτιβισμού μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ», ενώ σχολίασε αιχμηρά ότι οι κύριοι Λαφαζάνης και Στρατούλης «έτρεχαν πίσω από το ΠΑΜΕ» στα δικαστήρια και τη ΓΑΔΑ.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook