Τρείς αλλοδαποί από το Μαρόκο και την Αλγερία συνελήφθησαν χθες την νύχτα στα Χανιά, την στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν αντικείμενα από αυτοκίνητο και mini market.

Το ανησυχητικό που έχει προβληματίσει τις αστυνομικές αρχές, είναι το ότι οι ίδιοι έχουν συλληφθεί επανειλημμένως για κλοπές και διαρρήξεις και όμως αφήνονται ελεύθεροι από τις Δικαστικές αρχές και συνεχίζουν την δράση τους.

«Εμείς τους πιάνουμε αλλά αφήνονται ελεύθεροι και συνεχίζουν τις κλοπές μέχρι να τους ξαναπιάσουμε. Δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε» είπε στο Flashnews.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Στην μια περίπτωση, αστυνομικός του Α.Τ.Χανίων εντόπισε δύο άτομα να προσπαθούν να διαρρήξουν ψυγείο mini market που ήταν εξωτερικά του καταστήματος στην οδό Γογονή.

Ο αστυνομικός τους καταδίωξε και κατάφερε να τους συλλάβει παρά την αντίσταση του ενός.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο Μαροκινούς 25 και 26 ετών, οι οποίοι έχουν ξανασυλληφθεί για κλοπές.

Στην άλλη περίπτωση, αστυνομικός της Ασφάλειας Χανίων, ενώ βρισκόταν – εκτός υπηρεσίας – στην πλατεία 1866 είδε δύο αλλοδαπούς να προσπαθούν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο.

Στην προσπάθειά του να τους συλλάβει, ο ένας – 18 ετών από την Αλγερία – του επιτέθηκε αλλά τελικά συνελήφθη, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει.

Και ο 18χρονος είχε ξανασυλληφθεί για διαρρήξεις και κλοπές, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook