Μπροστά στο ενδεχόμενο της ασέλγειας σε βάρος ενός 10χρονου στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ένα 10χρονο αγόρι, το περασμένο Σάββατο,  ένας 45χρονος απο το Μαρόκο το παρέσυρε στο σπίτι του, με την πρόφαση να του δείξει κάποια παιχνίδια.

Ο μικρός πίστεψε στα λεγόμενα του 45χρονου που αξίζει να σημειωθεί οτι διαμένει στο χωρίο, πήγε στο σπίτι του, όπου ο αλλοδαπός άρχισε να του δείχνει διάφορα DVD με πορνογραφικό υλικό ενώ άρχισε να χαϊδεύει τον 10χρονο πάνω από τα ρούχα, που όμως πανικοβλήθηκε και έφυγε από το σπίτι.

Το περιστατικό εξιστόρησε στους γονείς του ο μικρός λίγες ημέρες αργότερα και αυτοί απευθύνθηκαν στις αρχές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 45χρονου όπου εντόπισαν πορνογραφικό υλικό για ενήλικους.

Σημειώνεται επίσης πως σύμφωνα με τα λεγόμενα του αγοριού ο Μαροκινός είχε προσπαθήσει να κάνει κάτι ανάλογο και με άλλα παιδιά, ενώ στο κινητό του βρέθηκαν βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα, στα οποία φαίνονται παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά της περιοχής.

Ο 45χρονος έχει ήδη συλληφθεί, και σε βάρος του έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook