Παρότι τελικά η αναμέτρηση του Α.Ο. Χανιά με τον Πανηλειακό αναβλήθηκε και θα μεταφερθεί για την Τετάρτη (06/02), ο Δήμος Χανίων είχε αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Super League Γιάννη Μώραλη αναφορικά με το γήπεδο Περιβολίων.

Συγκεκριμένα στην επιστολή ξεκαθαρίζεται ότι ο Δήμος Χανίων συναινεί στο να διεξαχθεί το ματς του ΑΟΧ με την ομάδα του Πύργου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Αναλυτικά:

“Κύριε πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τελευταίας επικοινωνίας μας, που αφορά την χρήση του Δημοτικού γηπέδου Περιβολίων την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 από την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για τον αγώνα της με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ και με δεδομένο ότι:

α) εξέλειψαν οι λόγοι που μέχρι τώρα δεν επέτρεπαν στη Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ να αγωνιστεί στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων (χλοοτάπητας),

β) η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αγωνίζεται αυτήν την αγωνιστική εκτός έδρας στην Ξάνθη,

γ) η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, η ομάδα της πόλης μας, δίδει κρίσιμο αγώνα την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013 με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ για την άνοδό της σε μεγαλύτερη κατηγορία,

δ) ο Δήμος Χανίων δεν μπορεί να εμπλακεί στις διενέξεις των διοργανωτριών αρχών, που δεν αποσαφηνίζουν αυτονόητα πράγματα για το καλό του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της πόλης μας και του νόμου μας,

ε) όλες οι μέχρι τώρα έγγραφες δεσμεύσεις του Δήμου Χανίων προς όλες τις αρμόδιες αθλητικές αρχές συνεχίζουν να ισχύουν.

Ο Δήμος Χανίων με βάση τα ανωτέρω δίδει την συναίνεσή του ως ιδιοκτήτης του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για την πραγματοποίηση του αγώνα με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013 στο ανωτέρω Δημοτικό αθλητικό κέντρο με δεδομένο ότι θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Η παραπάνω απόφαση δεν καθιστά υπεύθυνο τον δήμο Χανίων για οποιαδήποτε εμπλοκή προκύψει λόγω της διεξαγωγής του παραπάνω αναφερόμενου ποδοσφαιρικού αγώνα με την αθλητική δικαιοσύνη”.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης