Το Enterprise Europe Network – Hellas με ανακοίνωσή του προσκαλεί εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο να συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση διμερών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12 Μαρτίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Με τη σειρά του το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του Ηρακλειου ενώ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως τις 18 Φεβρουαρίου 2013, υποβάλλοντας το προφίλ τους μέσω της ιστοσελίδας www.b2match.eu/AthensB2B. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων γίνεται σε συνέχεια ομώνυμης ημερίδας, η οποία θα λάβει χώρα την 11η Μαρτίου 2013. Τα ανωτέρω αποτελούν πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη και του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιου Επιτρόπου για θέματα επιχειρήσεων κ. Antonio Tajani.

Βασικές θεματικές κατηγορίες

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε βασικούς τομείς για την ανάπτυξη της Ελλάδας, όπως: τρόφιμα, υλικά και βασικές τεχνολογίες γενικής εφαρμογής, ενέργεια, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, φαρμακευτική βιομηχανία και επιστήμες υγείας, τουρισμός.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, να προσεγγίσουν νέους πελάτες / προμηθευτές, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα και να προχωρήσουν σε νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπόψη κ. Παναγιώτη Καλλιάνη (τηλ. 2810 247049, [email protected])

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook