Με ροζ καναπέδες, τραπέζια με τακούνια και καρέκλες διακοσμημένες με ροζ τούλια και ροζ φαγητά, το πρώτο αληθινό εστιατόριο της Barbie είναι πλέον γεγονός και άνοιξ την Τετάρτη στην Ταϊβάν.

Η εταιρία Σινλάκου της Ταϊβαν, π\’ηρε άδεια από την κατασκευάστρια εταιρία Mattel που φτιάχνει τις κούκλες Barbie και άνοιξε το μοναδικό «Cafe Barbie» σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή στην πρωτεύουσα Ταϊπέι.

«Δεχτήκαμε τη συμφωνία, γιατί στην Ταϊβάν τα θεματικά εστιατόρια είναι πολύ δημοφιλή και επιτυχημένα. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι το Cafe Barbie μπορεί να προωθήσει την εικόνα της εταιρίας μας», δήλωσε ο Ίγκυ Γιπ, ανώτερος διευθυντής στο τμήμα καταναλωτικών προϊόντων της Mattel στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας.

Εκτός από κούκλες, η Mattel εμπορεύεται ρούχα, έπιπλα και αξεσουάρ στην Ταϊβάν και κάποια επιλεγμένα προϊόντα τους θα είναι διαθέσιμα και στο ροζ εστιατόριο της Barbie.

H Ταϊβάν έχει μακρά ιστορία με Barbie, καθώς η χώρα ήταν κέντρο παραγωγής για τις κούκλες τις Mattel, μέχρι το 1980 που τα περισσοερα εργοστάσια μεταφέρθηκαν στην Κίνα και αλλού για χαμηλότερο κόστος.

Το απίστευτο ροζ Barbie εστιατόριο της Ταιβάν έχει ανοίξει εδώ και δύο μέρες και γνωρίζει ήδη πρωτοφανή επιτυχία. Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν το ροζ εστιατόριο, που φέρνει τη ζωή της Barbie στον πραγματικό κόσμο.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook