Μοιάζει με διάλογο από ανέκδοτο κι όμως το περιστατικό συνέβη!

Τα ξημερώματα στο Δέλτα της Xαλκίδας ένας επίδοξος ληστής μπήκε μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και στο σπίτι μιας γυναίκας με σκοπό να κλέψει…

Αν και έψαξε όλα τα δωμάτια, τελικά δεν πήρε κάτι, ωστόσο πήγε και στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν η γυναίκα και την κλείδωσε.

Η άτυχη γυναίκα άκουσε θόρυβο και έτρεξε προς το σαλόνι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Έτσι, βγήκε με το νυχτικό στο μπαλκόνι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια…

Ο 31χρονος, που λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αρχικά είχε προσπαθήσει να κάνει διάρρηξη στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας, δεν τα κατάφερε και αποφάσισε να μπει στα σπίτια.

diarixi

 

Όπως γράφει το evianews, ο δράστης πήγε σε διπλανό σπίτι και αφού άνοιξε το παντζούρι, έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα. Ο θόρυβος ξύπνησε τον 55χρονο ιδιοκτήτη που σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει.

Τον είδε στην κουζίνα. «Τι θέλεις φίλε εδώ;» τον ρώτησε ψύχραιμα. «Τίποτα μάστορα, κοιμήσου» είπε ο ληστής και το έβαλε στα πόδια.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας που περιπολούσαν στη περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έφτασαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.