Η ψυχή, το πάθος και η ωριμότητα που έδειξαν οι παίκτες του ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τη Skoda Ξάνθη στη νίκη επί του Πλατανιά σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Ο προπονητής των Ακριτών σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του κάλυψε και το σκορ του πρώτου αγώνα ώστε να υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους \”ερυθρόλευκους\” των Χανίων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά συνολικά για την προσπάθεια. Εκτός από ένα 10λεπτο στο πρώτο μέρος, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, πιστεύω πως ελέγχαμε την αναμέτρηση και φαινόταν ότι θα σκοράρουμε. Είχαμε πολλά προβλήματα (τραυματισμών, κούρασης) τα οποία ξεπεράσαμε. Στο παιχνίδι μας σήμερα είχαμε ψυχή, πάθος και ωριμότητα και με αυτή τη νέα νίκη είχαν αντίκτυπο και οι βαθμοί της περασμένης αγωνιστικής. Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα που είχε τους ίδιους στόχους με μας και είναι σημαντικό ότι καλύψαμε και το σκορ του πρώτου αγώνα. Τώρα θέλουμε μία ακόμη καλύτερη στην συνέχεια και με την επάνοδο των παιχτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά και την ετοιμότητα των νεαρών να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο.»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook