Αν και το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ιδανικό για την ομάδα Κ17 του Πλατανιά απέναντι στον Πανιώνιο, οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
Στο 5\’ από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κοντορινάκη ο Κοκονάκης αφού απέφυγε και τον Αθανασόπουλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 αλλά την κεφαλιά του Κοντορινάκη, έπειτα από το κόρνερ του Κολομπάκη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αθανασόπουλος. Στο 13\’ ο Γιουρουκάκης έκανε την ατομική προσπάθεια και το σουτ για να μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Πανιωνίου. 
Οι φιλοξενούμενοι αφού απείλησαν με τους Μπαρμπαλιά (25\’) και Μπέλερη (30\’), έφτασαν στο 1-1 στο 38\’. Ο Ντουρμισάι σέντραρε, η άμυνα αδράνησε και ο Καρβούνης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
Στην εκπνοή του ημιχρόνου (45\’) ο σκόρερ έβγαλε ιδανική σέντρα για τον Μπέλερη, που με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές, με τον Πλατανιά να χάνει δυο καλές ευκαιρίες για το 2-2. Στο 86\’ ο Πλατινάκης έκανε εξαιρετική ενέργεια και έκοψε τη μπάλα προς τον Μανιουδάκη, που πλάσαρε άουτ, ενώ στο 94\’ ο πρώτος πλάσαρε τον Αθανασόπουλο που απέκρουσε σωτήρια και κράτησε το 1-2 για τον Πανιώνιο.
\"\"

18η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1
Ο.Φ.Η. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – A.E.K.  0-2

Η βαθμολογία

  1 . ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ34

  2 . ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ* 33
  3 . ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ* 29
  4 . A.E.K.25
  5 . ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.24
  6 . Ο.Φ.Η.* 23
  7 . ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ17
  8 . ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 8
  9 . ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ* 7

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook