Την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου συνέχισε η Ιωνία 2000, που διατηρείται στην κορυφή του ομίλου τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ανδρεαδάκη επικράτησε 4-0 του Ακρίτα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς με γκολ των Γιανολάρη, Βολάνη, Κελέση και Μπάτζιο, διατηρώντας το +4 από τα Ροδωπού.

Η ομάδα του Καλικρατικού Δήμου Πλατανιά συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο και της Ασπίδας με σκορ 2-1, παραμένοντας στην 2η θέση. Ο Μαργαριτάκης άνοιξε το σκορ στο 45\’ για να ισοφαρίσει στο 65\’ ο Καραθανάσης. Στο 78\’ ο Παπαδημητρίου κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηγιάννης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μαρινάκη και τους βοηθούς του, υποστηρίζοντας ότι διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για οφσάιντ στο 1-0 και για ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-1.

Ένα… σκαλί πιο κάτω, με έναν βαθμό λιγότερο, βρίσκεται ο Άρης Σούδας που επιβλήθηκε της Παλαιόχωρας με σκορ 3-1. Οι Κλωθάκης (8\’), Καραγκούνης (20\’) και Βροντάκης (32\’) σκόραραν για τους γηπεδούχους, για να μειώσει στο 87\’ ο Κοντάκης.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook