Την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου συνέχισε η Ιωνία 2000, που διατηρείται στην κορυφή του ομίλου τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ανδρεαδάκη επικράτησε 4-0 του Ακρίτα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς με γκολ των Γιανολάρη, Βολάνη, Κελέση και Μπάτζιο, διατηρώντας το +4 από τα Ροδωπού.

Η ομάδα του Καλικρατικού Δήμου Πλατανιά συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο και της Ασπίδας με σκορ 2-1, παραμένοντας στην 2η θέση. Ο Μαργαριτάκης άνοιξε το σκορ στο 45' για να ισοφαρίσει στο 65' ο Καραθανάσης. Στο 78' ο Παπαδημητρίου κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηγιάννης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μαρινάκη και τους βοηθούς του, υποστηρίζοντας ότι διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για οφσάιντ στο 1-0 και για ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-1.

Ένα… σκαλί πιο κάτω, με έναν βαθμό λιγότερο, βρίσκεται ο Άρης Σούδας που επιβλήθηκε της Παλαιόχωρας με σκορ 3-1. Οι Κλωθάκης (8'), Καραγκούνης (20') και Βροντάκης (32') σκόραραν για τους γηπεδούχους, για να μειώσει στο 87' ο Κοντάκης.