Με 35 αθλητές και αθλήτριες στην αποστολή του αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων για τον Άγιο Νικόλαο όπου εκεί θα συμμετάσχει στο χειμερινό Παγκρήτιο πρωτάθλημα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών που διοργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Κρήτης και Ρόδου. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δυο μέρες, το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 του ίδιου μήνα, ενώ οι προπονητές του Ν.Ο.Χ, Αντώνης Καλογεράκης και Αφροδίτη Κουμή, έχουν μαζί τους 24 αγόρια και 11 κορίτσια. Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή 12 σωματεία.

 

Ο Αντώνης Καλογεράκης με αφορμή την συμμετοχή του Ν.Ο.Χ. στο χειμερινό πρωτάθλημα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου ότι: 

«Συνήθως στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ., ο βασικός στόχος που τίθεται είναι η απόκτηση εμπειριών. Σίγουρα όμως μας ενδιαφέρει να έχουμε και καλές εμφανίσεις. Πρόκειται για τη δεύτερή μας εμφάνιση μετά από δύο μήνες σχεδόν. Ελπίζουμε να σημειώσουμε ατομικά ρεκόρ και να αναδειχθούμε πρώτο σωματείο στο πρωτάθλημα».

 

Από την μεριά της η έφορος του τμήματος Χρυσούλα Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη, που θα είναι συνοδός της αποστολής τόνισε ότι:

«Παρ’ όλες τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν με την πισίνα και έχουν ως αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά η ώρα άθλησης, πιστεύουμε ότι τα παιδιά μπορούν να ανταπεξέλθουν και ν’ αποδείξουν τις ικανότητές τους, επιβραβεύοντάς έτσι τους εαυτούς αλλά και το έργο των προπονητών τους. Είναι σίγουρα δύσκολο να δουλεύουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες αλλά το καθήκον του τμήματος είναι τέτοιο που μας υποχρεώνει να προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο στον Άγιο Νικόλαο».

 

Αναλυτικά, οι κολυμβητές που θα μεταβούν στον Άγιο Νικόλαο είναι οι εξής:

Χρήστος Λελάκης, Γιάννης Ματζοράκης, Γιάννης Φουντουλάκης, Αλέξης Αγγελίδης, Δημήτρης Βουράκης, Μανόλης Καπετανάκης, Βασίλης Μαρουλάκης, Μιχάλης Γκαγκλάκης, Νίκος Κολοκοτρώνης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Βασίλης Περιστερίδης, Αλέξης Σλέτνιοβ, Γιάννης Τζανακόπουλος, Μανόλης Βομβολάκης-Χαλκιαδάκης, Χρήστος Βουγιουκαλάκης, Μηνάς Γεωργακάκης, Κώστας Θεοχαρίδης, Γιώργος Καζάσης, Σωτήρης Καλορμάκης, Σήφης Λεδάκης, Χάρης Παπαδόπουλος, Απόστολος Παπαστάμος, Στέλιος Τζουγκράκης, Παναγιώτης Χατζησωτηράκης.

Και οι κολυμβήτριες:

Κατερίνα Καβαλιεράκη, Κατερίνα Κασιωτάκη, Γεωργία Λελεδάκη, Αρετή Ξανθουδάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Χατζηδάκη, Άντζελα Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Νικολέτα Πλοκαμάκη, Χρυσή Σταυγιαννουδάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook