Απίστευτο και όμως αληθινό! Μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων συναδέλφων τους, δυο αστυνομικοί μετέτρεψαν σε… ρινγκ τα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και μάλιστα ο ένας από αυτούς «κόλλησε» το υπηρεσιακό του πιστόλι στον κρόταφο του συναδέλφου του απειλώντας να τον πυροβολήσει!

Όλα ξεκίνησαν από ένα διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ των δυο αστυνομικών που υπηρετούν ο ένας στην Ασφάλεια Ρόδου και ο άλλος στη Δίωξη Ναρκωτικών. Από τις βρισιές πέρασαν στη χειροδικία και οι γροθιές άρχισαν να πέφτουν «βροχή» μέσα στο γραφείο, ώσπου ο ένας από τους δύο που έχει και παρελθόν σε διάφορα περιστατικά τράβηξε το πιστόλι του και ακινητοποίησε τον άλλο «παγώνοντας» όσους προσπαθούσαν να τους χωρίσουν!

Για καλή τύχη όλων, εκείνη τη στιγμή έφτασε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου Αντώνης Βλαχάκης που παρενέβη καταλυτικά. Ο ένοπλος αφοπλίστηκε και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ και οι δυο αστυνομικοί ΑΣ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, ώσπου να ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το πρωτοφανές περιστατικό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook