Συνεργασία είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Αεράκη ,Αριστείδη Μπολάκη και Στρατή Δαγκωνάκη πολιτικό Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας για το νέο πρόγραμμα δράσης που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή του Ηρακλείου προκειμένου η πόλη να οχυρωθεί αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Στη σημερινή σύσκεψη συζητήθηκε η πορεία του προγράμματος και το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθεί ο Διαγωνισμός για την κατάρτιση μελών Εθελοντικών ομάδων και Συλλόγων που προβλέπεται για την εκπαίδευση στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας αλλά και ο συντονισμός όλων των εθελοντικών αυτών ομάδων με τα στελέχη άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών είναι υπεύθυνα για την Πολιτική προστασία.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και άλλη προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού των εθελοντικών ομάδων αλλά και υδατοδεξαμενών που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του Δήμου Ηρακλείου και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν παραστεί ανάγκη.

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στα πλαίσια της σημερινής συνάντησης εργασίας ο κ. Δαγκωνάκης παρέδωσε στο Δήμαρχο Ηρακλείου ειδική τιμητική πλακέτα που παρέλαβε από την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου με την οποία οι Αστυνομικοί ευχαριστούν τον κ. Κουράκη για τη συμβολή του στη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook