Κόντρα στον θεσμό της μοναρχίας και τις επιταγές του ετοιμάζεται να πάει άλλη μια φορά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία φημολογείται ότι μόλις γεννήσει θα φέρει τη μητέρα της στο παλάτι του Κένσιγκτον για να εκτελέσει χρέη νταντάς. Αυτό είναι κάτι ανήκουστο για τους κύκλους των Ανακτόρων, καθώς είθισται μόλις γεννιέται πρίγκιπας (ή πριγκίπισσα) να προσλαμβάνεται επαγγελματίας νταντά γαλαζοαίματων! Τα σχέδια της Kate Middleton αποκάλυψε η φίλη της Jessica Hay σε συνέντευξη που έδωσε στο αυστραλιανό περιοδικό, New Idea.

Η κοπέλα επίσης επισήμανε ότι γίνεται αγώνας γύρω από τη Δούκισσα ώστε να τη βοηθήσουν να συνέλθει από τις πρωινές αδιαθεσίες της: «Η Kate και ο William είναι και οι δύο τρομοκρατημένοι με την αδυναμία της Kate. Αναμένεται η Carole να μετακομίσει μαζί τους ώστε μόλις γεννηθεί το μωρό τους να μην έχουν να βασιστούν σε κάποια νταντά. Αλλά όπως κι αν είναι όλα η Catherine είναι πολύ χαρούμενη. Με όλη την οικογένεια γύρω της και κυρίως τον William έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν την εγκυμοσύνη ύστερα από το τραυματικό ξεκίνημα».

Η Jessica, πρώην φίλη από το σχολείο της Kate, ισχυρίζεται ότι η βασίλισσα δίνει αγάπη, στήριξη κι ακόμη και συμβουλές υγείας στην «εγγονή» της. Όπως ανέφερε η κοπέλα «η Kate έκανε εμετό κάθε 10 δευτερόλεπτα. Ακόμη μόλις βλέπει φαγητό ανακατεύεται. Έχει αυτό το αίσθημα της τροφικής δηλητηρίασης, δυσκολεύεται να φάει ολόκληρο γεύμα καθώς το στομάχι της γεμίζει αμέσως».

Υπάρχει φημολογία ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα, τρώγοντας αβοκάντο, μούρα, μπρόκολο και πλιγούρι βρώμης, ενώ απολαμβάνει δροσιστικά από λαχανικά για τη λήψη των απαραίτητων βιταμινών. Επιπλέον, η Jessica ισχυρίζεται ότι η Kate άρχισε μαθήματα γιόγκα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ναυτίες και την αδιαθεσία της, σε συνδυασμό με υπνοθεραπεία. Mάλιστα, η γιόγκα γίνεται σε συγκεκριμένο κέντρο του Λονδίνου, όπου η λίστα αναμονής είναι και δεκαετής! Προφανώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν ήταν από αυτούς που θα περίμεναν δέκα χρόνια ώσπου να εγγραφεί μέλος!

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook