Η Ακαδημία των Πολιτών Ηρακλείου, στο πλαίσιο στήριξης της σημαντικής πρωτοβουλίας του Δήμου Ηρακλείου αφενός για τη δημιουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φιλοξενίας Αστέγων στο χώρο του Δήμου στη Νέα Αλικαρνασσό και αφετέρου για την προσωρινή φιλοξενία/διανυκτέρευση των αστέγων στο Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων –οδός Παλμέτη 17, Αγ. Τριάδα) καλεί τους σπουδαστές της, αλλά και όσους το επιθυμούν, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης των παρακάτω ειδών, που απαιτούνται για την κάλυψη βασικών αναγκών των συνανθρώπων μας και του χώρου στον οποίο θα φιλοξενηθούν:

– Λευκά είδη (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες κ.α.) / υπνόσακοι

– Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια κ.α.)

– Οικοσυσκευές και ηλεκτρικές μικροσυσκευές (πλυντήρια, ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα κ.α.)

– Οικιακός εξοπλισμός (πιάτα, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια κ.α.) / είδη σπιτιού

– Είδη ρουχισμού και υπόδησης

Παρακαλούνται όσοι προσέλθουν, τα είδη που θα προσφερθούν μετά από χρήση (ρούχα, παπούτσια, οικιακές συσκευές κ.α.), να είναι σε καλή κατάσταση.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 3:00μ.μ.-9:00μ.μ., κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι καθορισμένες διαλέξεις της Ακαδημίας.

Για τις οικοσυσκευές, που είναι δύσκολο να μετακινηθούν, παρακαλούμε απλά να μας ενημερώσετε (τηλ. 6982-601.361) για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους, με τη βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook