Υπεγράφη σήμερα από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου Φίλιππα Σαββάκη, η σύμβαση κατασκευής των δικτύων ακαθάρτων της τοπικής κοινότητας Καβροχωρίου.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή, το οποίο αποτελεί και προαπαιτούμενο για τη δημοπράτηση της μονάδας βιολογικού καθαρισμού του Καβροχωρίου. Μιας μονάδας, με πολύπλευρα οφέλη, όπως είναι η λειτουργική, αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής, που ταυτόχρονα ικανοποιεί ένα πολύχρονο, δίκαιο αίτημα των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:

«Είναι προφανή και γνωστά τα οφέλη από τη λειτουργία κάθε μονάδας βιολογικού καθαρισμού. Δεν μπορώ λοιπόν παρά να νιώθω ικανοποίηση όταν ένα ακόμα σημαντικό έργο ανάπτυξης και υποδομών, ξεκινάει να κατασκευάζεται.

Τέτοιες εξελίξεις μας κάνουν όλους να χαμογελάμε, έστω και δειλά, και να ατενίζουμε το μέλλον με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο πανέμορφος οικισμός του Καβροχωρίου, αποτελεί μια έντονα αναπτυσσόμενη περιοχή του δήμου μας. Μια περιοχή που προσελκύει ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους.

Ως δημοτική αρχή, οφείλουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές που θα το αναβαθμίσουν και θα ενισχύσουν αυτή τη δυναμική που αναπτύσσεται.

Θα ήθελα επίσης να δηλώσω πώς και αυτό το έργο θα το παρακολουθούμε από κοντά, με στόχο την άρτια κατασκευή του, ενώ θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο έτσι ώστε να παραδοθεί στους κατοίκους όσο γίνεται πιο σύντομα.

Θα μου επιτρέψετε κλείνοντας να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκη, τον Γεν. Δ/ντη Γ. Κουγιουμτζάκη, καθώς και όλα τα στελέχη της υπηρεσίας, για την άψογη προετοιμασία που έκαναν και το θετικό αποτέλεσμα που πέτυχαν».

Το συγκεκριμένο έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 548 χιλ ευρώ, χρόνο κατασκευής τους 19 μήνες, χρηματοδοτείτε από το ΕΣΠΑ και ανάδοχος αναδείχτηκε η εταιρεία Δ. Αλεξάκης & Σια ΕΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook