Ενημερωτική ανακοίνωση με τον τίτλο \”Βαρύνουσας σημασίας ενημέρωση\” εξέδωσε η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ υπενθυμίζει για πολλοστή φορά ότι οι επίσημες απόψεις, ανακοινώσεις και θέσεις της διατυπώνονται μέσω του επίσημου site της ομάδας www.aoxania.gr .

Ενημερώνει, επίσης, τους  Χανιώτες φιλάθλους ότι μέλη της διοίκησης είχαν ζητήσει  επανειλημμένως  από τους υπευθύνους ενημερωτικού αθλητικού site την απενεργοποίηση της δυνατότητας  σχολιασμού ή τον προσεκτικότερο έλεγχο αυτού, προκειμένου να μη θίγεται και δυσφημείται μέσω ανώνυμων σχολίων η τιμή και η υπόληψη οποιουδήποτε. Η παράκληση μας αυτή είχε αγνοηθεί παντελώς.

Τέλος, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πληροφορήσει τους Χανιώτες φιλάθλους ότι κατά την έρευνα μέσω εισαγγελέα και εταιρείας παροχής υπηρεσιών ίντερνετ για σειρά ακραία δυσφημιστικών σχολίων -στις 24/9/2012 και μεταγενέστερα- εναντίον μέλους της, είχε εντοπιστεί μέλος διοίκησης έτερου αθλητικού σωματείου που ανέγραφε ανωνύμως και κυρίως από την επιχείρηση του, με ip 141.101.99(…), υβριστικά και δυσφημιστικά σχόλια αναντίον της ομάδας και συγκεκριμένων μελών της διοίκησης του ΑΟΧ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά αποτέλεσε στόχο τέτοιων συμπεριφορών και τακτικών για παραπάνω από ένα έτος, με στόχο τη σπίλωση, την ηθική  καταβαράθρωση των ανθρώπων του και τελικώς την ώθηση τους σε αναγκαστική αποχώρηση από τον Όμιλο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά είναι σήμερα ζωντανός και διεκδικεί την άνοδο του μετά από τρείς δεκαετίες στη Β Εθνική. Την Κυριακή στις 15.00 δίνει ένα σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Πανηλειακό και καλεί όλους τους Χανιώτες να στηρίξουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά μας.  Όλα τα υπόλοιπα δε μας αφορούν και τα αφήνουμε σε αυτούς που προσπαθούν να καλύψουν τις αποτυχημένες επιλογές τους και τη μη ορθή διαχείριση της υποστήριξης που τους χάρισε απλόχερα, έστω και παροδικά, ο φίλαθλος κόσμος των Χανίων.

Φίλοι Χανιώτες, στηρίξτε την ομάδα στα δύσκολα, όπως τη στηρίξαμε με τεράστιο κόστος και εμείς.Συνεισφέραμε  στον ΑΟΧ, πέρυσι και φέτος σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς, ως διοίκηση ή επιτροπή στήριξης αυτής και με διάφορους τρόπους ποσά που ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ δίχως να το διατυμπανίσουμε, στερηθήκαμε τα πάντα για να υπάρχει αυτή η ομάδα με συλλογική καθημερινή δουλειά, δίχως να το κοινολογήσουμε. Όμως, ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ανήκει στον κόσμο του και μόνο και σε αυτόν θα συνεχίσει να ανήκει, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, δεν έχει ανάγκη από ιδιοκτήτες, μεγαλοπαράγοντες και προστάτες. Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί το ανάχωμα υπερηφάνειας αυτής της πόλης, όσο λυσσαλέα και αν τον πολεμούν κάποιοι.

Φίλοι Χανιώτες, μαζί θα ξαναγράψουμε την ιστορία!Όλοι την Κυριακή στο Στάδιο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook