Τις προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών Τουρισμού για την Κρήτη, συζήτησαν με αφορμή την έναρξη της νέας Τουριστικής περιόδου η αρμόδια Υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης τους, η Υπουργός και ο βουλευτής αναφέρθηκαν στις δράσεις που γίνονται με στόχο τη βελτίωση υπηρεσιών και υποδομών, αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται για επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Ο βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη που υπάρχει για δωδεκάμηνο τουρισμό, υποστηρίζοντας πως μπορούν να υπάρξουν πολλές λύσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης, στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στην Κρήτη και ειδικότερα στις μορφές Αθλητικού Τουρισμού.

Για το λόγο αυτό, στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης κ. Μπάμπης Μαρκάκης.

Ακούγοντας τις εισηγήσεις η Υπουργός ανέφερε πως βλέπει θετικά το ζήτημα επεξεργασίας ενός σχεδίου το οποίο θα στηρίζεται και στη συγκεκριμένη μορφή εναλλακτικού Τουρισμού, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τις συνολικές προσπάθειες που γίνονται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τόσο η κ. Κεφαλογιάννη όσο και ο κ. Σενετάκης συμφώνησαν πως η διαβούλευση και συνεργασία τους θα είναι συνεχής, με στόχο την ανάπτυξη του Τουρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook