Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, παρομοίασε τον κ. Τσίπρα με τον Μαυρογυαλούρο, ενώ για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός...».

Για τον Αλέξη Τσίπρα

«Υπάρχει μια κίνηση 'δεν πληρώνω', χάρη στην οποία ένα κόμμα έγινε αξιωματική αντιπολίτευση. Και υπάρχει ένας αρχηγός κόμματος, που θέλει αν γίνει πρωθυπουργός, ο οποίος δεν μας λέει αν έχει πληρώσει ή όχι το χαράτσι. Να μας πει καθαρά, έτσι γίνονται οι συζητήσεις στη δημοκρατία, όχι με φούμαρα, όχι με αλητείες. Αλλά εδώ, ο καθένας που κάνει αλητείες επιβραβεύεται με την απάντηση που έδωσε, διότι νομίζει ότι ο ελληνικός λαός είναι αγέλη και μπορεί να τον περιφρονεί. Έχει δικαίωμα να τον περιφρονεί! Είναι αρχηγός κόμματος με 27% και με αυτά που λέει στους αγρότες που τον άκουγα, 'έργα, όχι λόγια', θυμάστε τον μακαρίτη τον Κωνσταντάρα ως Μαυρογυαλούρο που έβγαζε λόγο και έλεγε 'έργα, όχι λόγια;'. Υπάρχει πολιτικός, από τότε που δημιουργήθηκε το ελληνικό κράτος και ήμασταν με τις φουστανέλες, που να έχει απευθυνθεί προς το εκλογικό του σώμα και να μην έχει πει 'έργα, όχι λόγια'; Αυτό είναι η καινοφανής άποψη του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό ήρθε να κομίσει στην πολιτική;».

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Η Αριστερά της χώρας διαπομπεύεται με αισχρό τρόπο. Είναι εκφραστής της Αριστεράς η κυρία Κωνσταντοπούλου, που έχει φέρει τις βιασθείσες από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα.

Μιλούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ για νεποτισμό και οικογενειοκρατία και τώρα το έχει βουλώσει! Έχετε δει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που μπήκε η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, να μιλά για οικογενειοκρατία και νεποτισμό; Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός...».

Για τις δηλώσεις Παναγούλη

«Το πρόβλημα είναι από τη στιγμή που το κόμμα του δεν τον αποδοκιμάζει. Διότι ένας βουλευτής ενός κόμματος, από τη στιγμή που λέει έναν υπουργό 'νεοναζί', τον υποδεικνύει σε λαϊκούς τιμωρούς που θεωρούν ότι οι νεοναζί δεν πρέπει να ζουν, για παράδειγμα. Δηλαδή, είναι νεοναζί επειδή είναι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Ο κάθε υπουργός Δημόσιας Τάξης είναι νεοναζί; Ο κάθε υπουργός Δημόσιας Τάξης που συλλαμβάνει τρομοκράτες είναι νεοναζί; Ποιος και τι, τέλος πάντων. Ο Δένδιας θα ήταν υπεύθυνος εάν δεν είχε κινήσει τις διαδικασίες πώς συνέβη και με ποιο τρόπο συνέβη (σ.σ.: οι καταγγελίες για βασανισμούς κρατουμένων)».