Την επίσκεψη του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Φραγκίσκου Παρασύρη δέχτηκε την Παρασκευή 01-04-2011, η δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη.

Ο κ. Παρασύρης αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αφορούν τον Δήμο υποσχέθηκε να προβεί σε επαφές με τα αρμόδια Υπουργεία ώστε να δρομολογηθούνε λύσεις τουλάχιστον σε ζωτικά προβλήματα που αφορούνε το οδικό δίκτυο, την σχολική επάνδρωση, το δίκτυο υγείας της περιοχής καθώς επίσης τις αναπτυξιακές τις δυνατότητες. Η κ. Πετρακογιώργη ευχαρίστησε τον κ. Παρασύρη για το ενδιαφέρον του και ο τελευταίος της ευχήθηκε από την πλευρά του καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της.

Στην συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφτηκε τα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των παραγωγών της περιοχής. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο που ετοιμάζει η νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τους Συνεταιρισμούς και τις Ενώσεις, η ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια της αγροτικής οικονομίας και το ζήτημα ενίσχυσης των ελεγκτικών μηχανισμών για της διαχείριση των ελληνοποιήσεων.

Ο κ. Παρασύρης υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του στα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς γης και υποσχέθηκε να προβεί σε συστηματική επεξεργασία ορισμένων επιλεγμένων ζητημάτων που τους απασχολούν στα πλαίσια ενός ευρύτερου κοινωνικού διαλόγου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook