Αν οι αστυνομικοί υπέβαλαν σε έλεγχο καυσαερίων το αυτοκίνητο με το οποίο επιχείρησε να περάσει στη χώρα μας από την πατρίδα του ένας 37χρονος Βούλγαρος, το μηχάνημα ελέγχου θα… τρελαινόταν! Εκτός από τα αέρια των καυσίμων, η εξάτμιση έβγαζε και «άρωμα»… ηρωίνης!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον αλλοδαπό οδηγό και έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητό του. Αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά, κατάφεραν να εντοπίσουν την περίτεχνα τυλιγμένη συσκευασία που ο 37χρονος είχε κρύψει μέσα στον… κινητήρα του αυτοκινήτου! Όπως αποδείχθηκε, μετέφερε ένα κιλό και 701 γραμμάρια ηρωίνης με σκοπό να τα πουλήσει στην Ελλάδα!

* Ένας συμπατριώτης του κατάφερε να περάσει από τον συνοριακό έλεγχο το ενάμισι κιλό ηρωίνης που μετέφερε κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Όμως, δεν πρόλαβε να το «σπρώξει» στα στέκια τοξικομανών γιατί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον σταμάτησαν για έλεγχο σε επαρχιακή οδό έξω από το Στρυμονοχώρι Σερρών και ανακάλυψαν τα ναρκωτικά! Και οι δύο Βούλγαροι προφυλακίστηκαν με εντολή του εισαγγελέα Σερρών.

* Και στην Δράμα, συνελήφθη ένας 39χρονος ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να έχει στην κατοχή του 268 χάπια Lexotanil, χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή. Ο συλληφθείς θα προσαχθεί στην εισαγγελέα
Πλημμελειοδικών Δράμας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook