Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε το σχόλιο του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ντίμη Αργυρόπουλου στην προσωπική σελίδα του στο Facebook σχετικά με τον φάκελο με τη σφαίρα που στάλθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα.

Παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητούσε άλλωστε και η ΝΔ στην οργισμένη αντίδρασή της που μιλούσε για «πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτηση» με την οποία «καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να \’φυτέψουν\’ σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα».

Ειδικότερα, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, ζήτησε από την κρατική ασφάλεια να διερευνήσει αν διεπράχθησαν τα αδικήματα της «πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και διατάραξη της ειρήνης των πολιτών».

Για παρορμητικό σχόλιο και χιούμορ μιλά ο Ντίμης Αργυρόπουλος, το fb του οποίου έχει πάρει φωτιά.

Ενδεικτικά είναι κάποια από τα σχόλια που ανέβασε ο Ντίμης Αργυρόπουλος μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και την αντίδραση της ΝΔ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Στην οργισμένη ανακοίνωση που η ΝΔ εξέδωσε για το θέμα αναφέρεται:

«Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Ντίμης Αργυρόπουλος με μια πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να “φυτέψουν” σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.»

» Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη “παρότρυνση” του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός.»

» Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ.».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook