Ενα βίντεο το οποίο έχει προκαλέσε πολλά ερωτήματα για τους σκοπούς που εξυπηρετεί και το έμμεσο μήνυμα που πιθανότατα θέλει να στείλει, ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Βόρειας Κορέας στο YouTube.

Στο βίντεο παρουσιάζεται ένας Βορειοκορεάτης που ονειρεύεται την… καταστροφή των ΗΠΑ, υπό τους ήχους μιας εκδοχής του γνωστού τραγουδιού «We Are the World».

Ο βορειοκορεατικός πύραυλος, στο όνειρο πάντα του νεαρού, εκτοξεύεται και αφού ταξιδεύει γύρω από τη Γη καταλήγει στον προορισμό της, ο οποιός, λαμβανομένου υπόψη ότι πίσω από τα κτίρια που φαίνονται να καταστρέφονται εμφανίζεται μια αμερικανική σημαία, είναι το αμερικανικό έδαφος.

Το σκηνικό που παρουσιάζεται θυμίζει έντονα αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ ένας υπότιτλος αναφέρει: «Η φωλιά της διαφθοράς φλέγεται» γράφει υπότιτλο.

Το βίντεο που προβάλει το όνειρο του νεαρού Βορειοκορεάτη κλείνει με μια.. απειλή: «Σίγουρα θα γίνει πραγματικότητα. Παρά τις προσπάθειες των ιμπεριαλιστών να μας συντρίψουν … δεν θα καταφέρουν να σταματήσουν την πορεία των ανθρώπων προς την τελική νίκη»

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook