Η παρουσιάστρια η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή \”Όλα Μπάχαλο\” μίλησε εκτενώς για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά της.

\”Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος, δεν δίνω εξηγήσεις και απαντήσεις σε ότι γράφεται για μένα. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν\”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε \”είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα που νιώθω για όσα γράφουν κάποιοι χωρίς να με ξέρουν. Μου προκαλούν στεναχώρια και πίκρα να λένε τόσο άσχημα λόγια, ενώ δεν με γνωρίζουν, δεν έχουμε πει ένα γεια.

Έχω πάψει να τα διαβάζω γιατί είμαι ευέξαπτη! Προτιμώ να είμαι ήρεμη και ισορροπημένη. Έχω κοντά μου την οικογένεια μου και κάποιους άλλους ανθρώπους που νοιάζονται για μένα πολύ\”.
Η ανησυχία των γονιών της και η εμπιστοσύνη

Η ίδια είπε μεταξύ των άλλων πως οι γονείς της οι οποίοι ζουν στη Ρόδο ανησυχούν πολύ για εκείνη καθώς ζει μακριά τους ωστόσο της έχουν εμπιστοσύνη. \”Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ να επιστρέψω πίσω. Έχουν άγνοια κινδύνου! Πρωτοήρθα στην Αθήνα με την μαμά μου για να μου βρει το πρώτο μου σπίτι. Ανησυχούσε τότε πως θα μάθω τους δρόμους, δεν είχα καν δίπλωμα οδήγησης.

Τώρα βλέπουν τη θετική πλευρά. Ακόμα κι όταν διαβάζουν κάτι αρνητικό για μένα δεν με παίρνουν ποτέ τηλέφωνο ίσως για να μη με αγχώσουν. Το χειρίστηκαν πολύ καλά. Γιατί στην επαρχία ξέρετε τι γίνεται. Αλλά τα αντιμετωπίζουν καλά. Χθες με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου και με ρώτησε αν θα ήθελα ότι δημοσιεύματα βρίσκουν να μου τα κάνουν πλαστικοποίηση\”, τόνισε.

\”Μου προκαλούν στεναχώρια και πίκρα να λένε τόσο άσχημα λόγια, ενώ δεν με γνωρίζουν, δεν έχουμε πει ένα γεια. Έχω πάψει να τα διαβάζω γιατί είμαι ευέξαπτη\”

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά η οποία όπως είπε τη βοήθησε πολύ στα πρώτα της βήματα και της έδωσε συμβουλες. \”Η Ρούλα Κορομηλά που είναι επίσης από τη Ρόδο, από ένα χωριό την Κρεμαστή, όπως μου είχε πει, ήταν από τα πρώτα άτομα που ήρθα σε επαφή όταν ξεκίνησα στην εκπομπή. Ήταν άλλωστε υπεύθυνη του \’Μες την καλή χαρά\’. Με αγκάλιασε, με βοήθησε και μου είπε πολλά πράγματα. Κυρίως ότι δεν μετράει η εξωτερική ομορφιά, πως πρέπει να έχω αμεσότητα με τον κόσμο και να μη φοβηθώ να τσαλακωθώ\”, εξήγησε.

Η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή (;) της

Όπως είπε, ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση παίζοντας σε διαφημίσεις και συνεχίζοντας για δύο χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. \”Τη γνωρίζω, τη συμπαθώ και την θαυμάζω πάρα πολύ. Με συμβούλεψε να κρατώ τη σιωπή μου, να είμαι ήρεμη να μην αντιδρώ γιατί πάντα η αλήθεια βγαίνει στο τέλος\”.

Όσο για το αν θα παρουσιάσει δική της εκπομπή όπως ακούγεται τελευταία η Κωνσταντίνα αρνήθηκε πως ισχύει λέγοντας μάλιστα πως πρόκειται για κακόβουλα δημοσιεύματα.

\”Είναι τρελό, τουλάχιστον για τη στιγμή που μιλάμε. Δεν νιώθω ούτε έτοιμη και ειλικρινά δεν έχω επιδιώξει όλα αυτά που γίνονται\”, κατέληξε.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook