Κάρτες συμπλήρωσαν στον ΠΑΟΚ οι Κοστίν Λάζαρ και Κλάους Αθανασιάδης που θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να στερηθεί των υπηρεσιών των Κοστίν Λάζαρ και Κλάους Αθανασιάδη από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο καθώς οι δύο τους έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Ο τελευταίος έχει επτά κίτρινες και θα πρέπει να χάσει ακόμα ένα ματς. Η τεχνική ηγεσία του «δικέφαλου» αποφάσισε αυτό να είναι απέναντι στην ΑΕΚ στην Αθήνα. Αμφότεροι θ’ αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον ΟΦΗ, το Σάββατο (09/02, 17:15) στην Τούμπα.

Με Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε η προετοιμασία

Με τον Ουρουγουανό αρχηγό του να δίνει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (05/02), ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που ακολουθεί το Σάββατο (09/02) στην Τούμπα.

Το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε μάλιστα το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Ο Ουρουγουανός βρέθηκε κανονικά, όπως αναμενόταν μετά τις εξελίξεις το βράδυ της Δευτέρας (04/02), στη Νέα Μεσημβρία και έτσι αναμένεται πλέον να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για τους αγώνες του «δικεφάλου του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι η Ομοσπονδία του Καμερούν αποδέχθηκε το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην πάει στο φιλικό με την Τανζανία ο Σαρλ Ιτάνζ.

Έτσι, ο γκολκίπερ του «δικεφάλου» παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη (05/02) προπονήθηκε κανονικά.

Όσο για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο νεοαποκτηθείς Σέρβος πέρασε από εργομετρικά τεστ την Τρίτη και τα αποτελέσματα θα δείξουν το τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες έτσι ώστε να ενσωματωθεί στη συνέχεια στις προπονήσεις της ομάδας.

Παράλληλα, οι τραυματίες Σταφυλίδης, Κίτσιου και Πέλκας έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χακόμπο συνέχισε τη θεραπεία του.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής κι ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με οικογενειακό διπλό.

Πηγή: Onsports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook