Τράπεζα απαίτησε από δανειολήπτρια  μέλος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών  Κρήτης, να της καταβάλλει 48 Ευρώ ,για έξοδα δικαστικού επιμελητή, για εξώδικο που της έστειλε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Π.Κ.Κ, η δανειολήπτρια ,ηλικιωμένη  από το Ρέθυμνο, αρκετά στεναχωρημένη ,πιεσμένη και εκνευρισμένη, επικοινώνησε με την ΄Ενωση και κατάγγειλε  οτι η Τράπεζα κι ενώ η ίδια έχει ενταχθεί για ρύθμιση του χρέους  στο Ν.3869/2010( ν.Κατσέλη) και έχει προσδιοριστεί ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης στο Ειρηνοδικείο του Ρεθύμνου   για το έτος 2017 έρχεται να της ζητήσει και 48 ευρώ για το εξώδικο που της απέστειλε.

 Η Ένωση με την ανακοίνωση της καταγγέλλει την τράπεζα και την καλεί άμεσα να  σταματήσει την πρακτική αυτή. \”Τους δε συνεπείς δανειολήπτες  μέλη της ΄Ενωσης και μη υποκύπτουν σε μη νόμιμες απαιτήσεις , πιέσεις και πρακτικές των Τραπεζών, να ενημερώνουν την ΄Ενωση της οποίας είναι μέλος αλλά και τον δικηγόρο συνεργάτη της ΄Ενωσης  που τους συνέδραμε να καταθέσουν την αίτηση στο Ειρηνοδικείο  για τα περαιτέρω….\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook