Την πρώτη τους νίκη μετά από πολύ καλή εμφάνιση πανηγύρισαν οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Χανίων, \”κόβοντας\” τις ελπίδες του Ρεθύμνου για την κορυφή του 11ου ομίλου, μετά το 1-0 της Σοχώρας.

Αντίθετα στους Νέους το 0-0 έβγαλε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης τη Μικτή των Χανίων.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΧ για τα παιχνίδια:

Στο 0-0 έμεινε η Μικτή Νέων

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η Μικτή Ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων στην αναμέτρησή της με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση με το σουτ του Φωτεινού να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουράκη. Στο 23’ η Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ.Χ. έχασε σημαντική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Κομπογεννητάκης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Χατζόπουλο που πλάσαρε για να μπλοκάρει ο Χνάρης.
Στο ξεκίνημα του β’ μέρους (46’) ο Αγναντής κέρδισε τη μπάλα από αντίπαλό του και βρέθηκε σε θέση βολής αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Κουτσάκη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με τα σουτ του Σκουλούδη (53’ και 68’) και το πλασέ του Λογιάκη (69’) να μην βρίσκουν στόχο. Στο 83’ το σουτ του Αγναντή απέκρουσε δύσκολα ο Χνάρης και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το φάουλ του Τερεράκη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χνάρης.
Το Ρέθυμνο έπαιζε από το 89’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λογιάκη για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπικάκη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπινιχάκης (Σωτηριάδης-Βλάσσης) από το Λασίθι.

Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου: Χνάρης, Καριλάκης, Νικηφόρος, Κουτσάκης, Μαρής, Παπαδάκης (69’ Γιακουμάκης), Μπαρκάτσας (64’ Κοτσίφης), Σκουλούδης, Λογιάκης, Ανυφαντάκης (82’ Αποστολάκης), Φωτεινός.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Κουράκης, Αμαξόπουλος, Μπικάκης, Μαραγκουδάκης, Τερεράκης, Καλανδράνης, Χατζόπουλος, Ξηράκης (73’ Λιάσκας), Αλκούρτι (58’ Κακαξυλάκης), Κομπογεννητάκης (88’ Παναγιωτίδης), Αγναντής.

Πρώτη νίκη για τη Μικτή Παίδων

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση η Μικτή Ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Ιωάννη Μηνά κέρδισαν με 1-0 τη Μικτή Ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου.
Η Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ.Χ. κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κρατήσει μακριά από την περιοχή της την αντίπαλη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, όπου δημιούργησε ευκαιρίες με τους Γιαννακίδη (26’), Καβράκη (32’), Μαρκουλάκη (39’) και Ιμέρι (40’).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παίδες της Ε.Π.Σ.Χ. πλησίασαν ξανά κοντά στο γκολ με τους Αμαραντίδη (43’) και Ιμέρι (44’ και 45’). Το Ρέθυμνο από την άλλη είχε δυο πολύ καλές στιγμές σε κεφαλιά του Π. Κλειδή στο 46’ και σουτ του Καλλιτσουνάκη στο 50’, όπου Μαρκουλάκης και Μαθιουδάκης, αντίστοιχα, απομάκρυναν σωτήρια.
Στο 66’ το σουτ του Κληρονόμου κατέληξε άουτ, για να σημειωθεί το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 75’. Ο Μαθιουδάκης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και από πλάγια θέση, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σωτηριάδης (Μπινιχάκης-Βλάσσης) από το Λασίθι.

Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου: Ν. Κλειδής, Καραγιώργης (59’ Παπαγιαννάκης), Λαγκουβάρδος, Σηφακάκης, Γασπαράκης, Ξεπαπαδάκης, Ψωμάς (51’ Δρίτσας), Π. Κλειδής, Μιχαλιός (41’ Κουγιουμουτζής), Νύκταρης, Καλλιτσουνάκης.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Μπατάκης, Μαθιουδάκης, Μαρκουλάκης, Λαμπάκης, Γιακουμάκης, Κωνσταντινίδης, Γιαννακίδης (80’ Ντουσάκης), Βασιλάκης, Α. Αμαραντίδης (61’ Κληρονόμος), Ιμέρι, Καβράκης (71’ Λουβιτάκης).


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook