Σε ερωτικό φιλμ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ο σύντροφος της ξακουστής Τσιτσιολίνα, Λούκα Ντι Κάρλο, πάνω από τα ερείπια της σεισμόπληκτης Άκουιλα.

Η ταινία θα αναφέρεται στα πολιτικά σκάνδαλα της Ιταλίας, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά το σεισμό που έπληξε την περιοχή της Άκουιλα.

Το φιλμ, προβλέπει ο Ντι Κάρλο, θα είναι ένα πραγματικό διεθνές φαινόμενο, καθώς οι πρωταγωνιστές και η εταιρεία παραγωγής είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, όπως δηλώνει, ενώ το περιεχόμενό του και η έρευνα γύρω από αυτό θα αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα του ιταλικού ερωτικού κινηματογράφου.

«Η ταινία θα καταδικάσει τη δράση των θεσμών που εκμεταλλεύθηκαν την τραγωδία της Άκουιλα και την ίδια στιγμή θα απογυμνώσει την ιταλική πολιτική των σκανδάλων, την πολιτική που δεν άλλαξε ποτέ, ή μάλλον χειροτέρευσε. Μέσα συμπεριλαμβάνονται όλα, από τη διαφθορά, το εμπόριο γύρω από το σεξ, το σκάνδαλο της vallettopoli, μέχρι τα πάρτι μπούνγκα μπούνγκα. Πρόκειται για μια περίληψη της Ιταλίας στα χειρότερά της» δήλωσε ο δικηγόρος στο επάγγελμα Ντι Ντι Κάρλο.

Ο Ντι Κάρλο, ο οποίος ίδρυσε μαζί με την Ιλόνα Στάλερ, κατά κόσμο Τσιτσιολίνα, το κόμμα Dna Δημοκρατία, Φύση, Αγάπη, είχε στο παρελθόν εμπειρία ως ηθοποιός, όχι μόνο σε ροζ ταινίες.

Ωστόσο γι\’ αυτή την κινηματογραφική προσπάθεια έχει πολύ συγκεκριμένες ιδέες. «Είμαι άνθρωπος που αναζητά να απολαύσει τις αισθήσεις που προσφέρει η ζωή. Έχω τρελό μυαλό και βουτάω σε ριψοκίνδυνες περιπέτειες παρά το επάγγελμά μου ως νομικός. Τις επόμενες ημέρες θα μάθετε πολλά νέα για την ταινία που θα επαναφέρει την Άκουιλα στην επιφάνεια και θα την ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφέρει ότι στόχος είναι να προκαλέσει, «ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη στον τόπο που βρίσκεται σε τόση δύσκολη κατάσταση. Σκοπός μου δε, είναι να εμπλέξω ντόπιους που έζησαν το σεισμό, για να απαθανατίσω το βλέμμα τους και τα βαθύτερα συναισθήματά τους».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook