Μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ το Ρέθυμνο Aegean δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στον Πανθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 58-85 στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι «πράσινοι» ξέφυγαν από το πρώτο δεκάλεπτο με +19 (28-9) και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-28, 34-50, 41-72, 58-85.

ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN (Κουφός): Χορν, Καλλινικίδης 2, Κόλιμον 2, Αγγελόπουλος 2, Τσαρουχάς 3 (1/2 τριπ.), Τσόχλας 8 (2/8 τριπ.), Ντούβνιακ 10 (2/7 τριπ.), Κόμματος 8 (1/3 τριπ.), Κάρτερ 11 (1/3 τριπ.), Λάτοβιτς 2, Πέτγουει 8 (6 ριμπ.), Σιζόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 17, Μπράμος 8 (2/4 τριπ.), Ματσιούλις 6 (1/2 τριπ.), Καπόνο 4, Ούκιτς 11 (1/2 τριπ.), Λάσμε 16 (9 ριμπ.), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 3, Γκιστ 10 (6 ριμπ.), Μπανκς 6 (1/1 τριπ.), Ξανθόπουλος 4, Σκορδίλης

Οι δηλώσεις:

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΥΦΟΣ: « Παίζουμε ένα παιχνίδι «γιορτή» για εμάς και για τον κόσμο μας. Περιμένουμε πολύ κόσμο και μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Προτεραιότητα σίγουρα για εμάς είναι να δείξουμε καλό πρόσωπο στον αγώνα και ανταγωνιστικοί και όχι τόσο το αποτέλεσμα.

Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει άλλο επίπεδο από εμάς όπως και ο Ολυμπιακός. Έτσι λοιπόν πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι να δείξουμε ακόμα μια φορά στον κόσμο μας ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που για δεύτερη χρονιά κάνει μια φανταστική πορεία και παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ.

Αγωνιστικά η ψυχολογίας της ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη μετά το μεγάλο διπλό μέσα στον Άρη και γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε καλά για να συνεχίσουμε να έχουμε καλή ψυχολογία και για την συνέχεια. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά όπως προείπα θέλουμε όλοι να χαρούμε το παιχνίδι να παίξουμε για τον κόσμο μας που σίγουρα θα δώσει το παρόν και θα θέλει να μας χειροκροτήσει και για την μεγάλη νίκη που πετύχαμε στην Θεσσαλονίκη. Να χαρούμε όλοι το ματς και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

ΟΥΡΟΣ ΝΤΟΥΒΝΙΑΚ: « Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μια ομάδα από τις κορυφαίες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Παίζουμε στην έδρα μας μετά από μια πολύ σπουδαία νίκη με τον Άρη και πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να χαρούμε όλοι το παιχνίδι, αφού παίζουμε με μια τόσο καλή και μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook