Η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη παρουσία αντιδημάρχων μετέβη στο Δ.Δ. Ζαρού του Δήμου Φαιστού για να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των έργων που συντελούνται αυτή τη στιγμή στην περιοχή που θα κατασκευαστεί η μονάδα βιολογικού καθαρισμού Ζαρού.

Έχοντας ξεκινήσει οι εργασίες για ένα μεγάλο έργο υποδομής όπως ο βιολογικός Ζαρού, τελέστηκε αγιασμός στο χώρο υλοποίησης του έργου παρουσία της Δημοτικής Αρχής Φαιστού. Η κατασκευή του βιολογικού σταθμού στο Ζαρό αποτελεί ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Φαιστού καθώς με την υλοποίησή του θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την οικονομική τους ανακούφιση, καθώς κάθε μέρα ξοδεύονται τεράστια ποσά για την εκκένωση των λημμάτων από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Η Δήμαρχος Φαιστού επισημαίνοντας την αναγκαιότητα υλοποίησης του παραπάνω έργου τόνισε ότι. «Το συγκεκριμένο έργο θα αλλάξει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Ζαρού, με την έναρξη της κατασκευής του, και έρχεται να δώσει συνέχεια σε μεγάλα έργα ανάπτυξης, που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή, σεβόμενη πάντα τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.»