Τους Depeche Mode, το πιο επιτυχημένο electro-pop συγκρότημα, παρουσιάζει η COSMOTE, στις 10 Μαΐου 2013 στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, στη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς.

Ανακοινώνοντας τη συναυλία, η COSMOTE έδωσε την ευκαιρία, για πρώτη φορά, αποκλειστικά στους συνδρομητές της, αγοράζοντας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ένα front of stage εισιτήριο για το αγαπημένο τους συγκρότημα να πάρουν δώρο άλλο ένα. Η ανταπόκριση του κοινού στη μοναδική αυτή προσφορά της COSMOTE ήταν εντυπωσιακή. Συνολικά διατέθηκαν 1.000 διπλά εισιτήρια, τα οποία και εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο μόλις ημέρες.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η COSMOTE δίνει επιπλέον την ευκαιρία σε έναν τυχερό καλλιτέχνη ή συγκρότημα να ανοίξει τη συναυλία των Depeche Mode. Μέσω του Jumping Fish, του μεγαλύτερου μουσικού portal ανάδειξης ανερχόμενων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να «ανεβάσουν» τα τραγούδια τους στο www.jumpingfish.gr έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2013. Τα τραγούδια θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή, η οποία και θα ανακοινώσει την τυχερή πεντάδα στις 15 Μαρτίου 2013. Σε δεύτερη φάση, θα πραγματοποιηθεί το Live Performance των πέντε τυχερών καλλιτεχνών/συγκροτημάτων και την ίδια μέρα, με live ψηφοφορία του κοινού, θα αναδειχθεί το support group που θα ανοίξει τη συναυλία των Depeche Mode στο Vibe Stage του Terra Vibe Park.

Η COSMOTE, πάντα παρούσα στις μεγαλύτερες μουσικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, προσφέρει στους θεατές μία ακόμη αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook