Η κυβέρνηση προκειμένου να επιτύχει την αποστολή των οικονομικών στοιχείων από φορείς και ιδρύματα, όπως υποχρεούνται,  έχει απειλήσει ότι θα τους κόψει τα χρήματα.

Η \”απειλή \” αυτή αφορά σε φορείς και οργανισμούς που έχουν καθυστερήσει να στείλουν τα οικονομικά τους στοιχεία στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου ελέγχει τη οικονομική  τους κατάσταση και την ενδεχόμενη σπατάλη δημοσίου χρήματος.

Στην Κρήτη, σύμφωνα με την εφημερίδα \”Μεσόγειος\”, κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή οι εξής οργανισμοί:

Στο Ηράκλειο

Το ΠΑΓΝΗ, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου, το Κέντρο Αποκατάστασης Παίδων και Νέων Κρήτης αν δεν προβούν άμεσα στην αποστολή των οικονομικών τους στοιχείων κινδυνεύουν με διακοπή της δημόσιας χρηματοδότησής τους.

Στο Ρέθυμνο

Με διακοπή χρηματοδότησης κινδυνεύουν το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας (ΙΚΑ) Ρεθύμνου,  το Λιμενικό Ταμείο, τα Κέντρα Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ρεθύμνου, το Νομαρχιακό Ρεθύμνου

Στα Χανιά

Με διακοπή χρηματοδότησης απειλούνται το Νοσοκομείο Χανίων Άγιος Γεώργιος και το Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων

Στο Λασίθι

Τέλος και φορείς του Λασιθίου κινδυνεύουν με \”ποινή\” από το Υπουργείο Οικονομικών, όπως το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων του Νομού, η Παιδόπολη Νεάπολης και το Κέντρο Υγείας Σητείας.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook